massagetherapie is een venster voor ontspanning waar je lichaam naar hunkert bij turbulente en stressvolle dagelijkse activiteiten. Tijdens het ontvangen van de massage wil je jezelf zo positioneren dat je van elk moment geniet. In de volgende paragrafen zal je enkele tips bekijken om je te helpen het beste uit je massage te halen.

Het is niet verplicht om volledig naakt te gaan

Hoewel massage meestal naakt wordt gedaan, zonder dat slechts een deel van je lichaam met handdoeken is bedekt, kan je er toch voor kiezen om wat kleding aan te houden. Waarschijnlijk zal het uittrekken van al je kleding ongemakkelijk voor je zijn. Dat zou geen probleem moeten zijn, want je zou nog steeds wat dunne kleding kunnen dragen. Het doel van de massage, of het nu een sportmassage Amstelveen is of welke andere massage dan ook, zou minder bereikt worden als je je niet op je gemak voelt.

Geef je redenen voor de massage door, en ook eventuele allergieën

Er zijn verschillende massages voor verschillende doelen. Als je de massage hebt geboekt op basis van het advies van een arts, wil je er zeker van zijn dat je de therapeut hierover op de hoogte houdt zodat deze weet welke massage ze het beste kunnen toedienen.

Er zijn oliën, lotions of poeders waarvoor je huid allergisch kan zijn. Als je de massagetherapeut niet vóór de massage in Amstelveen op de hoogte brengt, kunnen ze daar op geen enkele manier rekening mee houden. Om zorgwekkende allergische reacties te voorkomen, moet je ervoor zorgen dat je ze op de hoogte houdt van die allergieën terwijl je jouw boeking plaatst, zodat ze je beter van dienst kunnen zijn.

Communiceer of je jouw massage met of zonder muziek wilt

Vind je muziek storend of net niet tijdens een massage? Hoe het ook zij, je moet de therapeut op de hoogte stellen om je beter van dienst te kunnen zijn

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *